Homepage Get Joy Coaching

"Kansen in het leven"

Fit at Home - Column 15

"Oma's Wijsheid"

Fit at Home - Column 14

‘‘Probeer jezelf niet te vergelijken met andere studenten via LinkedIn en Instagram. Vraag je af: waar ben ík goed in en wat vind ík leuk?’’

Vivos Voco - Interview

“Pak de Regie”

Fit at Home - Column 13

"Christmas is coming"

Fit at Home - Column 12

Caroline coacht studenten die eenzaam of depressief zijn: ‘Helft van studenten heeft psychische klachten’

AD - Interview

Zelf ben ik bij Caroline terecht gekomen middels de studentenvereniging. De manier waarop Caroline werkt vind ik enorm fijn. Door gezamenlijk te wandelen vallen er namelijk allerlei ongemakkelijkheden en spanning (die misschien wel aanwezig zijn in een “gewoon” gesprek) volledig weg. Daarnaast geeft Caroline haar fijne houding (zou het misschien omschrijven als meer gelijkwaardig) mij het gevoel dat ik niet constant gediagnosticeerd wordt wat mij de ruimte geeft om daadwerkelijk aan te geven hoe ik mij voel (Zonder dat ik daarop wordt aangerekend).

Caroline helpt studenten die zwaar met zichzelf in de knoop zitten.

DUIC - Interview

"Dom Blondje"

Fit at Home - Column 11

"Met proberen kom je er niet"

Fit at Home - Column 10

"Onverwachte bijzondere ontmoetingen ik hou ervan!"

Fit at Home - Column 9

"Je Eigen koers varen is niet altijd de makkelijkste weg"

Fit at Home- Column 8

Door Caroline heb ik geleerd om me soms even los te trekken van het drukke studentenleven om even voor mezelf te zorgen. Dit klinkt heel simpel, maar je kan er makkelijk door opgezogen worden. Denk aan veel alcohol en feestjes. Door op de pauzeknop te drukken heb je even een reflectiemomentje voor jezelf en krijg je wat meer rust in je leven en hoofd. Caroline heeft me geleerd dat ik dit mag doen en hoe ik dit doe. Tijdens de wandelingen praat je op een laagdrempelige manier over je zorgen, wat ervoor zorgt dat je echt even kan opladen!

Hoe studenten nu feesten: Drinken tot je niet meer kan, dan een lijntje en tot slot blowen om te slapen.

AD - Interview

"Zeesterren....? Je kunt een verschil maken"

Fit at Home - Column 7

"Een kijkje in de "keuken" van een wandelcoach"

Fit at Home - Column 6

"Laat eens wat vaker je EGO thuis"

Fit at Home - Column 5

"Together I like things so much better"

Fit at Home-Column 4

“Verander de wereld begin bij jezelf”

Fit at Home - Column 3

Jongvolwassenen in Utrecht kampen met psychische klachten; wat is de oplossing?

DUIC - Interview

Volg je hart dan is vergissen eigenlijk niet mogelijk

Fit at Home - Column 2

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Fit at Home - Column 1

Na feedback van collega’s dat ik wat scherpe kantjes had ben ik op zoek gegaan naar een passende wandelcoach om de scherpte eraf te krijgen. Na verschillende coachingwebsites bezocht te hebben kwam ik bij GetJoyCoaching.nl van Caroline terecht. Haar levensverhaal en instelling spraken mij erg aan. De wandelingen in Amelisweerd hielpen mij met vrijer praten en Caroline is een goed actief luisteraar. Door moeilijke, maar niet aanvallende, vragen te stellen komt Caroline tot de oorzaken van de scherpe kantjes en draagt zij oplossingen aan om de triggermomenten te herkennen en hier op een effectievere wijze mee om te gaan. Wat voor mij de doorbraak bracht was dat zij mij tot het inzicht bracht dat waar ik mee worstelde mijn eigen issues waren en niet die van anderen. De irritatie die op sommige momenten kwam werd getriggerd door de lat die ik mijzelf en anderen oplegde met name als dreigde dat de lat niet gehaald werd. Dit was mijn eigen issue en kon ikzelf wat mee doen als ik de keuze daarvoor maakte. Hoewel ik nuchter aangelegd ben, was de door Caroline geïnitieerde keuze, om symbolisch afscheid te nemen van een reële lat en deze samen met partner en kinderen te verbranden, een grote verandering. Het proces ernaartoe was niet altijd makkelijk en ik ben ook wel eens boos tegen haar uitgevallen. De vriendelijke en rustige manier van benaderen en begeleiden van Caroline heeft mij vervolgens perfect geholpen om het coachproces toch tot een goed resultaat te brengen.

"Je houdt ze een spiegel voor, schudt ze wakker en maakt ze bewust. Daarna kunnen ze aan de slag."

Fit at Home - Interview

Al een tijdje loopt Caroline letterlijk en figuurlijk met mij mee. Tijdens fysieke stappen houdt Caroline me een spiegel voor én maakt zaken simpel en behapbaar. Op de symbolische stappen die ik -mede door Caroline heb kunnen zetten- ben ik trots. Caroline geeft mij de mogelijkheid om naar mezelf, mijn gedachtes, patronen en gevoelens te (leren) kijken. Met de vragen die ze stelt, de versimpeling die ze kan aanbrengen (die ik eerst echt niet zie), ontstaat er ruimte voor mij om patronen te doorbreken. Duizenden stappen hebben we samen al gezet en er zullen nog vele volgen.

DEZE WEBSITE GEBRUIKT cookies